Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά τα παιδιά ήταν από διαφορετικό πατέρα!

Στην Κίνα, μία γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια, ωστόσο όταν πήγε με τον σύζυγό της να δηλώσει τη γέννησή τους σε αστυνομικό τμήμα οι αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό.

Η ιστορία ήρθε στο φως όταν το ζευγάρι, από την πόλη Xiamen της νοτιοανατολικής Κίνας, πήγε να καταγράψει τη γέννηση των δίδυμων γιων τους στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στις αρχές του περασμένου έτους, σύμφωνα με την εφημερίδα Strait Herald που εδρεύει στο Xiamen.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, το ζευγάρι έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας για να αποδείξει ότι τα μωρά ήταν δικά τους. Όταν, όμως, το ζευγάρι έκανε το test DNA, ο πατέρας κατάλαβε το λόγο που ένα από τα αγοράκια δεν του έμοιαζε καθόλου!

Όπως αποδείχτηκε, το ένα παιδάκι δεν είχε καμία βιολογική σχέση με τον σύζυγο της μητέρας του. Μετά από πιέσεις που δέχτηκε η μητέρα, παραδέχτηκε πως είχε απιστήσει.

Ο πατέρας, όταν ηρέμησε, παραδέχτηκε πως θα μεγαλώσει το παιδί του με αγάπη, όχι όμως κι αυτό που δεν είναι δικό του.

Να αναφέρουμε ότι τα δίδυμα από διαφορετικό πατέρα είναι αρκετά σπάνια περίπτωση γνωστή κι ως ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση. Για να επιτευχθεί αυτό η γυναίκα θα πρέπει συνήθως να έρθει σε επαφή με διαφορετικούς άνδρες την ίδια μέρα κοντά στην ωορρηξία, έτσι ώστε να γονιμοποιηθούν δύο ωάρια.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: