Απεβίωσε ο πρώην γγ της Περιφέρειας Κρήτης

Απεβίωσε ο πρώην γγ της Περιφέρειας Κρήτης

Απεβίωσε ο πρώην γγ της Περιφέρειας Κρήτης
Ο Σταύρος Καμπέλης, υπήρξε πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ και είχε διατελέσει περιφερειάρχης Κρήτης από το Νοέμβριο του 1993 έως τον Ιούνιο του 1997, περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και γενικός γραμματέας στα υπουργεία Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο Σταύρος Καμπέλης υπηρέτησε με ήθος και σεμνότητα την αυτοδιοίκηση, αλλά και σε θέσεις ευθύνης στην κυβέρνηση ως γενικός γραμματέας στα υπουργεία Εσωτερικών και ΠΕΧΩΔΕ παράγοντας σημαντικό έργο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κρήτης, αλλά και της χώρας. Είχε ενεργή συμμετοχή στους δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες υπηρετώντας αρχές και αξίες που τον καταξίωσαν με την προσφορά του στην κοινωνία. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια λέει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με δήλωση του χαρακτηρίζει τον Σταύρο Καμπέλη ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας, παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και προσφοράς, με μακρά, γόνιμη και πολυσήμαντη πορεία στη δημόσια ζωή.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου σε δήλωσή του χαρακτηρίζει τον Σ. Καμπέλη ως έναν από τους ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα με την παρουσία τους και τη δράση τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά και προσθέτει ότι έχει αφήσει το στίγμα του στη δημόσια ζωή, από όποια θέση και αν υπηρέτησε το κοινό συμφέρον.

Ακόμη, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δήλωσή του κάνει λόγο για ακούραστο εργάτη της αυτοδιοίκησης, εξαίρετο συνάδελφο μηχανικό και παλιό συνεργάτη, που υπηρέτησε με πάθος την Κρήτη -και όχι μόνο- συμβάλλοντας καθοριστικά σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα του τόπου μας. Επίσης τονίζει ότι αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευγένειας και προσφοράς κι ο χαμός του αποτελεί πλήγμα για όλους όσους είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: