Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τον ΕΦΚΑ ο Στάθης Μαρίνος

Ο Στάθης Μαρίνος, ο οποίος προτάθηκε από την κυβέρνηση για να αναλάβει διοικητής του ΕΦΚΑ, ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με το ηθικό ζήτημα που εγέρθηκε εναντίον του από την αντιπολίτευση για την υπόθεση ανάθεσης έργου σε συνεταίρο του όταν διατελούσε σύμβουλος στην ΗΔΙΚΑ.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ αναβάλλεται μετά από επιστολή του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, και επιστολή του Στάθη Μαρίνου με την οποία αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Στην επιστολή που έστειλε στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο κ. Μαρίνος αναφέρει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του «για λόγους ευθιξίας και μετά τον επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον μου από την αξιωματική αντιπολίτευση». «Τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει στην πρόταση διορισμού μου στη θέση του Διοικητή του ΕΦΚΑ όπως και στην επαγγελματική μου σχέση με την ΗΔΙΚΑ παρά την προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων» ανέφερε και σημείωσε ότι αποσύρεται για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και στην προσπάθεια που κάνει «για να σταθεί στα πόδια του το Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: