Απεργία σήμερα – Κίνηση στους δρόμους: Παραλύει το κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησαν οι πορείες, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις σήμερα, χειρόφρενο σε μετρό, τραμ και τρόλεϊ — Ξεκίνησε η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιείται στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

«Παραλύει» το κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και στην οδό Σταδίου.

Στην απεργία συμμετέχουν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς (Μετρό, ηλεκτρικός και Τραμ), ενώ με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα.







Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας είναι αυξημένη, με τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου να είναι απροσπέλαστοι. 

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 11:25, μέσω χάρτη της Google 


Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: