Απειλεί με μηνύσεις η Ευγενία Μανωλίδου!

Απειλεί με μηνύσεις η Ευγενία Μανωλίδου!
​Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο βουλευτή της Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Αυγής Γιώργο Κυρίτση με αφορμή μια αναφορά του τελευταίου πως ο κ. είναι στη λίστα Λαγκάρντ!!!

Ο κος Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της κας Πόπης Τσαπανίδου και μόλις ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση του κ.Κυρίτση έγινε έξαλλος και ζητούσε να βγει δημοσίως ο κος Κυρίτσης και να  πάρει πίσω αυτά που είπε. 
«Να εμφανιστεί ο κ.Κυρίτσης τώρα γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου… Τέλος η λασπολογία και οι φήμες. Περιμένω να ανασκευάσει. Σαν δεν ντρέπεται. Είμαι έξαλλος κ.Τσαπανίδου. Δεν παίζει κανείς με την υπόληψη κανενός! Η ευγένειας τελείωσε…Λάσπη σε μένα; Θα τους γδάρω», είπε ο κ.Γεωργιάδης.
Τελικά βγήκε ο δημοσιογράφος της Αυγής και μέσα στις φωνές που ακούγονταν σε πολύ υψηλούς τόνους και από τις δύο πλευρές ο κ. Κυρίτσης είπε πως στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά πως ο πρώην σύζυγος της συζύγου του είναι και όχι εκείνη.
«Με εγκαλείται επειδή ο πρώην σύζυγος της συζύγου μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ;», είπε ο κ.Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια αντί να πέσουν οι τόνοι ξεκίνησε νέος γύρος κόντρας με αφορμή την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μητρόπουλου για το 1.000.00 .
«Αφού εκεί στην ΑΥΓΗ είστε τόσο ευαίσθητοι με αυτά τα θέματα γιατί δεν κάνατε και μια αναφορά στην υπόθεση του εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου;. Ούτε μια αράδα δεν έχετε γράψει», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κος Γεωργιάδης ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν έδωσε σημασία ούτε στις εκκλήσεις της παρουσιάστριας για εναλλαγή θέματος ! Ο βουλευτής της ΝΔ τσατίστηκε και πάλι λέγοντας πως δεν ανέχεται να του πετούν λάσπη, κάτι που ξεκίνησε ο δημοσιογράφος που είπε ότι η σύζυγος του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο καβγάς όμως είχε ξεκινήσει νωρίτερα πριν γίνει η τηλεφωνική με τον κ. Κυρίτση, καθώς στο πάνελ δίπλα στον κ. Γεωργιάδη ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος, με τον οποίο ξέσπασε άλλη κόντρα!

Εξαντλείται η υπομονή της Ευγενίας Μανωλίδου!

«Αρκετή υπομονή έχω κάνει τελευταία και έχει αρχίσει να εξαντλείται. Όποιος υπονοήσει ξανά ότι κλέβω το , θα υποστεί τις συνέπειες», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου στο , προειδοποιώντας όποιον επιχειρήσει να βάλει ξανά στο στόμα του το όνομά της.

Απειλεί με μηνύσεις η Ευγενία Μανωλίδου!

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: