Απατημένη σύζυγος έγινε έξαλλη και άλλαξε πορεία σε πτήση της Qatar!

Πτήση από τη Ντόχα που κατευθυνόταν προς το Μπαλί αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία την Κυριακή εξαιτίας της οργισμένης αντίδρασης μιας επιβάτη όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, που βρισκόταν επίσης στην πτήση, την απατά έπειτα από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο.

Η Ιρανή γυναίκα, η οποία πετούσε μαζί με το σύζυγό της και το παιδί τους με πτήση της Qatar Airways, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ξεκλείδωσε το κινητό τηλέφωνο του συζύγου της ενώ εκείνος κοιμόταν τοποθετώντας το δάχτυλό του επάνω στο σημείο αναγνώρισης αποτυπωμάτων της συσκευής, και εντόπισε αποδείξεις ότι την απατά.

Ο πανικός που προκλήθηκε εν ώρα πτήσης από την οργισμένη αντίδραση της συζύγου, ανάγκασε την εκτροπή της πτήσης για αναγκαστική προσγείωση. Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται με το σύζυγό της και αντέδρασε άσχημα όταν το προσωπικό καμπίνας προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε, και ο πιλότος πήρε την απόφαση να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Chennai της Ινδίας. Η τριμελής οικογένεια αποβιβάστηκε στο αεροδρόμιο και το αεροσκάφος συνέχισε το ταξίδι του προς το Μπαλί. Η οικογένεια σύντομα κατάφερε να ταξιδέψει με πτήση στη Κουάλα Λουμπούρ από όπου επέστρεψε στη Ντόχα, καθώς δεν προέκυψε ζήτημα ασφαλείας.

protothema

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: