Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δημοτικός αστυνομικός ακινητοποίησε ηλικιωμένο κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα

Σε.. ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε ο έλεγχος δημοτικών αστυνομικών σε ηλικιωμένο άντρα στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχουν τεθεί σε ισχύ από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατέγραψε περιστατικό κατά το οποίο δημοτικός αστυνομικός φαίνεται να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο προκειμένου να τον ακινητοποιήσει, επειδή νωρίτερα είχε αντιδράσει τραβώντας το μπλοκάκι του, όταν επιχείρησε να του επιβάλει πρόστιμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, οι δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλικιωμένο που κατέβηκε από το τρόλεϊ, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ξεκίνησαν να του γράφουν το πρόστιμο. Εκείνος τότε αντέδρασε και πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις, γεγονός που οδήγησε τον έναν εκ των ανδρών να του κάνει κεφαλοκλείδωμα.

Διαβάστε ακόμη:Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο απίστευτος διάλογος του Σταμάτη Γονίδη με τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: