Απαγωγή Μαρκέλλας: Δεν δέχεται τις κατηγορίες η 33χρονη – Λέει πως άρπαξε την 10χρονη για να την… φροντίσει (βίντεο)

“Ήθελε να φιλοξενήσει και να φροντίσει την ανήλικη”, λέει ο δικηγόρος της — «Παραδέχθηκε ότι τη χάιδεψε όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς»

Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία μεταφέρθηκε και την Παρασκευή στην 1η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

“Ήθελε να φιλοξενήσει και να φροντίσει την ανήλικη”, λέει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε νωρίτερα από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι η 33χρονη «δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού» και ότι «δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορουμένης, «η πραγματική πρόθεση» της 33χρονης ήταν «να φιλοξενήσει τη Μαρκέλλα, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι, όπως μου είπε, η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή της ιδιαίτερα με τον πατριό της».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του «παραδέχθηκε ότι τη χάιδεψε όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς».

Και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά τη σeξουαλική προτίμηση και κατεύθυνσή της, σας λέω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανήλικα παιδιά. Άλλωστε με πολλή ευθύτητα κατέθεσε χωρίς την παρουσία νομικού συμπαραστάτη ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτική σύντροφο. Δεν είχε λοιπόν ανάγκη να συνάψει ερωτική σχέση με μια ανήλικη».

Κατά τον δικηγόρο της κατηγορουμένης, η 33χρονη έδωσε στην ανήλικη «νομίμως χορηγηθέν ηρεμιστικό». Παράλληλα, ο κ. Νουλέζας σημείωσε ότι η 33χρονη είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 33χρονη που ομολόγησε πως άρπαξε το 10χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: