Απαγωγή Λεμπιδάκη: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του επιχειρηματία – Τι αναφέρει

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς μέσα από ιδιόχειρο σημείωμά του απευθύνει δραματική έκκληση.

Ειδικότερα, το σημείωμα εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί και το στικάκι με το βίντεο. «Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο…», αναφέρεται στο ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ότι έχει γραφτεί από τον 54χρονο.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται όμηρος αγνώστων εδώ και 135 μέρες και το μόνο σημάδι ζωής του που έχει δοθεί από τους απαγωγείς του ήταν ένα βίντεο, περασμένο σε ένα στικάκι που βρέθηκε σε απόσταση 5χλμ από εκεί που είχε βρεθεί το σημείωμα, στον ΒΟΑΚ, στο οποίο αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στην εκλογή του Μανουέλ Μακρόν στη γαλλική Προεδρία, πειστήριο για το χρόνο τον οποίο καταγράφηκε το βίντεο.

Στο σημείωμα, αυτήν τη φορά, μεταξύ άλλων αναφερόταν και η πρόσφατη απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας στους Δήμους.

Η δεύτερη απόδειξη ότι ο 54χρονος βρίσκεται στη ζωή είχε έρθει όταν είχε τεθεί ερώτημα – μέσω SMS- το οποίο μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να απαντήσει και αφορούσε στο ποιον είχαν συναντήσει με τη σύζυγό του σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Από την άλλη, κανένα στοιχείο δεν δίνει σημάδια για την περιοχή στην οποία κρατείται ο επιχειρηματίας, αλλά ούτε και κάτι που να προσδίδει πρόθεση των απαγωγέων για απελευθέρωσή του.

Η επικοινωνία τους με την οικογένειά του, γίνεται μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων, ενώ φαίνεται πως ακόμα ζητούν ποσό για τα λύτρα απελευθέρωσής του, το οποίο δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί από την οικογένεια.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: