Απαγωγή Κυπαρίσση: «Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός», λέει η μητέρα του

«Παραδώσαμε μαζί με την κόρη μου και τον γαμπρό μου τα χρήματα. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα

Μαζί με την οικογένειά του βρίσκται από χθες ο 40χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή το πρωί μετά από 70 μέρες ομηρίας.

H μητέρα του, φανερά ανακουφισμένη που έχει ξανά τον γιο της κοντά, μίλησε για την αγωνία που πέρασε όλες αυτές τις μέρες.


«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα στα χέρια τους, τον βλέπω καλά. Ήμασταν όλοι μαζί όταν γύρισε σπίτι. Οι απαγωγείς ήταν 7 μίλησα με 2. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα, η μητέρα του Γιώργου Κυπαρίσση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: