Aπάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Aπάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

«Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ υπηρετεί απαρέγκλιτα το θεσμικό της ρόλο» τόνισε μεταξύ άλλων η ελληνική ραδιοτηλεόραση μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας, απαντώντας στα σχόλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου της Αγίας ΠΑρασκευής ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως «όσα ατοπήματα και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ εις βάρος μου, οι πολίτες πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δική τους εμπιστοσύνη… Νομίζω, ότι έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε,  και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ το πρωί και τώρα».

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ συμπλήρωνε πως «μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, υπηρετώντας τις δημοκρατικές αρχές και τους κανόνες δεοντολογίας στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις για αντικειμενική και ισότιμη των θέσεων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο».

Τέλος στην ανακοίνωση της η ελληνική τηλεόραση ευχαριστούσε όλους, όσους εργάσθηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή των debates των πολιτικών αρχηγών, και ειδικότερα τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών που συμμετείχαν σε αυτήν.

 

newsbeast.gr-politiki

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: