Απάντησε στον Γερακαράκο ο Παπαδημητρίου για τους "μπάτσους": Κάπως μπερδευτήκατε… δεν σας επιτρέπω να με κατηγορείτε έτσι

Κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, με αφορμή φράση που χρησιμοποίησε ο πρώτος σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη

Μια φράση που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, στάθηκε αφορμή να ανοίξει «μέτωπο» με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο. Συγκεκριμένα, ο κ. Γερακαράκος συγκράτησε τη φράση «να τρυπήσουμε τους μπάτσους», που είπε ο κ. Παπαδημητρίου την Τετάρτη και σήμερα, κατά την παρουσία του στην ίδια τηλεόπτική εκπομπή, κατηγόρησε τον βουλευτή κάνοντας λόγο για «ύβρεις» και αποχώρησε on air, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του προς τους δημοσιογράφους που «δεν επανέφεραν στην τάξη τον κ. Παπαδημητρίου. «Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε, πριν σηκωθεί από τη θέση του και αποχωρήσει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε μέσω επιστολής, σημειώνοντας ότι η φράση ειπώθηκε με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να δείξει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έχει υποτιμητική αντίληψη σε βάρος των αστυνομικών.

Η απάντησή του προς τον κ. Γερακαράκο:

«Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δημιουργήσατε σήμερα τηλεοπτικό θέαμα και ότι καταφέρεστε δημοσίως σε βάρος μου διακινώντας τον απαράδεκτο και ψευδή ισχυρισμό ότι θεωρώ “μπάτσους” τους αστυνομικούς. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν καταλάβατε ή ότι κάπως μπερδευτήκατε. Ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκατε πως απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή μου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησα πως το μόνο που ενδιαφέρει την αξιωματική αντιπολίτευση είναι “να τρυπήσουμε τους μπάτσους”, αναφορά που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζει την υποτιμητική αντίληψη που διακινείται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο σε βάρος των αστυνομικών.

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου. Δεν σας επιτρέπω όμως να με κατηγορείτε, με τον τρόπο μάλιστα που το κάνατε, όταν σταθερά και αταλάντευτα, ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές, είμαι από τους λίγους που υπερασπίζεται χωρίς υπεκφυγές το έργο και κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας.

Όταν θυμώνετε και κυνηγάτε και προσβάλλετε έναν άνθρωπο, δημοσιογράφο, βουλευτή, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε την προσωπικότητα, το έργο του και τη στάση ζωής του. Διαφορετικά με τη συγκεκριμένη στάση σας, επιβεβαιώνετε όσους δηλητηριάζουν τους συμπολίτες μας εναντίον του δύσκολου έργου των αστυνομικών».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: