Άνθρωπος μεταμφιεσμένος σε φαλλό σόκαρε τους περαστικούς σε δρόμο της Μελβούρνης – Δείτε βίντεο

Η αλλόκοτη σκηνή του οργασμικού ντελίριου έχει καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο

Κρίση ακατάσχετης εκσπερμάτισης φαίνεται να υπέστη εν μέση οδώ άνθρωπος μεταμφιεσμένος σε ολόσωμο πέος. Η σκηνή του οργασμικού ντελίριου, με το υπερμέγεθες όργανο να ψεκάζει ολόγυρά του, έχει καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο. Το οποίο συναρπάζει στο Instagram, συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 600.000 θεάσεις.

Το αλλόκοτο αυτό street happening έλαβε χώρα στους δρόμους της Μελβούρνης, στην Αυστραλία. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το ανθρωπόμορφο πέος (ή μάλλον ο πεόμορφος άνθρωπος) με την ασυγκράτητη έκκριση υποκατάστατου σπέρματος, δεν ήταν μόνος. Στη συντροφιά του υπήρχε και ένα γιγαντιαίος οφθαλμός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με περαστικούς.

View this post on Instagram

A post shared by Brown Cardigan (@browncardigan)

Ως προς την ερμηνεία του δρώμενου, θα μπορούσε ίσως κάποιος να υποθέσει ότι κάποιους το lockdown τους έχει χτυπήσει στο δόξα πατρί και τους ωθεί σε μια αλλοπρόσαλλη, εκτός παραδεδεγμένων ορίων, συμπεριφορά. Όμως, ο Κος Πέος δεν πήρε τους δρόμους για να εκτονωθεί ύστερα από παρατεταμένο εγκλεισμό.


Πίσω από το επεισόδιο που προκάλεσε έκπληξη και απορία στους διερχόμενους, κρύβεται μια αντισυμβατική ομάδα καλλιτεχνών με ακτιβιστικές τάσεις. Πρόκειται για τους Snuff Puppets («Σκοτωμένες Κούκλες» σε ελεύθερη μετάφραση), οι οποίοι συχνά-πυκνά διοργανώνουν εξ απροόπτου παραστάσεις, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία στο ζήτημα της σωματικής αυτοσυνείδησης και του σεβασμού στην υλική υπόσταση του ανθρώπου. Το σύνθημά τους, μάλιστα, είναι «απελευθερώστε το ανθρώπινο σώμα και ίσως μια μέρα όλοι να είμαστε ελεύθεροι».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: