Ανθρωποκυνηγητό στην Καλαμάτα για τη δολοφονία του «Αμερικάνου» – Φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο των δραστών

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, στην περιοχή Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε στις 16:00 σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το σημείο της δολοφονίας. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε παραλιακό σημείο.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες της θρασύτατης αυτής δολοφονικής επίθεσης και τα στοιχεία συλλέγονται από κάμερες της περιοχής καθώς και από το όχημα των δραστών.

Το θύμα ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας με το παρατσούκλι «Αμερικάνος». Ο 47χρονος πυροβολήθηκε στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας και κατέληξε το νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από τους δύο άγνωστους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν το δρόμο του μοτοσυκλετιστή υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει στη διασταύρωση Ύδρας και Σόλωνος και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα. Αμέσως μετά, ο ένας πυροβόλησε τον 47χρονο, έπειτα μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: