Aνθή Βούλγαρη: "Όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος ήταν εκεί μαζί μου"!!!

8 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ανθή Βούλγαρη χειρουργήθηκε στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο και εχθές, ημέρα οπότε και γιορτάζεται ο προστάτης Άγιος της, Ιωάννης ο Ρώσος, η δημοσιογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ανθή Βούλγαρη χειρουργήθηκε στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο και εχθές, ημέρα οπότε και γιορτάζεται ο προστάτης Άγιος της, Ιωάννης ο Ρώσος, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που κόβει την ανάσα. Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” δεν ξεχνά λεπτό όλα όσα συνέβησαν και της άλλαξαν κυριολεκτικά τη ζωή. Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει πιστεύει πολύ στον προστάτη – φύλακά της Άγιο Ιωάννη Ρώσο.

“Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω…”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: diaforetiko

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: