Άνοιξε τα μάτια σου: 4 λόγοι για τους οποίους ο καλοκαιρινός σου έρωτας δεν πρόκειται να κρατήσει

Kαλοκαιράκι μπήκε, μπορεί βέβαια ο καιρός να μας τα χάλασε προσωρινά, αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ, και είμαι σίγουρη ότι έχεις αρχίσει να οργανώνεις ήδη τις εξορμήσεις σου. Στο σημείο αυτό να σου τονίσω ότι τα χρήματα είναι δευτερευούσης σημασίας και το βασικό είναι να υπάρχει θέληση και καλή παρέα-το πιστεύω-. Εφόσον λοιπόν τα έχεις εξασφαλίσει τα προηγούμενα δύο, εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα σε μεταφέρω ήδη στο νησί! Και μάντεψε, γνωρίζεις αγόρι εντυπωσιακό και ηλιοκαμένο και όσο να πεις το ένα φέρνει το άλλο. Κι εσύ για ακόμη μία φορά νομίζεις ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου. Παρακάτω σου έχω 4 λόγους για τους οποίους μάλλον κάνεις λάθος… και φέτος!

Πρόβλημα 1

Τι έχουμε πει; Το καλοκαίρι δεν είναι όλα ανάλαφρα και χαλαρά; Ε έτσι είναι και οι σχέσεις. Πίστεψέ με, κανένας δε θα θελήσει να μάθει κάτι παραπάνω για σένα, εκτός φυσικά από το αν σου πηγαίνουν περισσότερο τα ολόσωμα ή τα μπικίνι-που το έχει ήδη μάθει-. Οι εκ βαθέων εξομολογήσεις αποκλείονται, κάνει και ζέστη βρε κορίτσι μου, και τα πράγματα μένουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο. Λυπάμαι.

Πρόβλημα 2

Η γνωριμία σας σίγουρα θα γίνει σε κάποια παραλία ή σε κάποιο μπαρ. Εκεί όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο, τα ρούχα είναι λίγα και η διάθεση ανεβασμένη. Όταν λοιπόν το ξημέρωμα σας βρει ένα… κουβάρι σε κάποια παραλία ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου-έχοντας εξορίσει την κολλητή σου προφανώς- μη μου πεις ότι περιμένεις να σε φανταστεί μητέρα των παιδιών του. Γιατί αν το περιμένεις, λυπάμαι αλλά είσαι αιθεροβάμων!

Πρόβλημα 3

Καλέ είναι με τους φίλους του και περνάει ζάχαρη. Το ότι εσύ μπορεί να έχεις στο νου σου βόλτα στην ακρογιαλιά και λόγια αγάπης, δε σημαίνει ότι εκείνος συμμερίζεται την άποψή σου. Φυσικά και δε θα θυσιάσει το ποτό με τους φίλους του για ρομαντζάδα, εκτός φυσικά κι αν γίνετε μία μεγάλη χαρωπή παρέα. Και πόσο να δεθείς όταν έχεις να συναναστραφείς κι άλλα 8 άτομα;

Πρόβλημα 4

Ό, τι γίνεται στο νησί, μένει στο νησί! Τι εννοώ; Κορίτσι μου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει σχέση. Και όχι ότι επιδοκιμάζω το κέρατο-σε καμία περίπτωση-αλλά δεν μπορώ και να προσποιηθώ ότι δεν υπάρχει γύρω μας. Με βαριά καρδιά λοιπόν σου λέω, ότι όσο εσύ ψάχνεις νυφικό, εκείνος είναι ήδη στην αγκαλιά της αγάπης του. Άδικη η ζωή το ξέρω.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: