Άνοιξε ξανά το εργοστάσιο της Nutella – Πού εντοπίστηκε το πρόβλημα

Επέστρεψε στην κανονικότητα η Nutella, μετά από τον “πανικό” που προκάλεσε η διακοπή λειτουργίας του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής της πραλίνας φουντουκιού στην Νορμανδια της Γαλλίας για πέντε ημέρες.

“Το εργοστάσιο ξεκίνησε ξανά την λειτουργία του στις 6 το πρωί (σ.σ. τοπική ώρα) και λειτουργούμε στο 100% της παραγωγικής μας δυνατότητας” ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι εκπρόσωποι της Ferrero (μητρικής εταιρείας της Nutella) στην Γαλλία.

Κατά την εταιρεία, η διακοπή της λειτουργίας προκλήθηκε από ένα “ποιοτικό ελλάτωμα”. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίστηκε σε πολύ αρχικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και ειδικότερα στο στάδιο της άλεσης και πύρωσης των φουντουκιών. Σύμφωνα με την ιταλική σοκολατοβιομηχανία, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ το ελάττωμα, που προέκυψε, δεν επηρέασε κανένα προϊόν, που βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία.

Να αναφέρουμε ότι το εν λόγω εργοστάσιο στο Villers-Ecalles της Νορμανδίας παράγει περίπου 600.000 βαζάκια Nutella την ημέρα περίπου το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής του σήματος.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: