Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ που είχαν κλείσει με εντολή της Αστυνομίας

Οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ που είχαν κλείσει στην Αθήνα, λόγω των σχετικών μέτρων που λήφθηκαν, είναι πλέον ξανά ανοικτοί, έπειτα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Συγγρού – Φιξ», «Μεταξουργείο», «Μοναστηράκι», «Βικτώρια», «Αττική», «Σεπόλια» και «Σταθμός Λαρίσης».

Υπενθυμίζεται ότι, κλειστοί είχαν παραμείνει για κάποια ώρα οι σταθμοί «Μοναστηράκι», «Βικτώρια», «Αττική», «Σεπόλια», «Σταθμός Λαρίσης» και «Συγγρού – Φιξ», ενώ νωρίτερα έκλεισε ο σταθμός στο «Μεταξουργείο»Από το πρωί κλειστοί ήταν οι σταθμοί σε Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.

Οι συρμοί διέρχονταν χωρίς να πραγματοποιούν στάση από τους παραπάνω 12 σταθμούς, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Επίσης, ένταση επικράτησε στα Σεπόλια και συγκεκριμένα έξω από τον σταθμό του Μετρό, με την Αστυνομία και άτομα που βρίσκονταν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: