Άννα Βίσση: Τι φόρεσε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στη συναυλία της στο Άλσος;

Η στυλίστριά της μας έδωσε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα, η προγραμματισμένη συναυλία της Άννας Βίσση στο Άλσος. Την ώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις τέχνες και τον πολιτισμό, η καταξιωμένη τραγουδίστρια ενώθηκε με την μπάντα της για να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όσους έσπευσαν να την απολαύσουν.

Κατά τη διάρκεια του τρίωρου μουσικού ταξίδιού οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παλιές και νέες επιτυχίες της, ενώ εκείνη κυριολεκτικά έλαμπε πάνω στη σκηνή. Η βασίλισσα της Ελληνικής δισκογραφίας δεν απογοητεύει ποτέ σε θέματα στυλ αφού οι εμφανίσεις της είναι πάντα πολύ προσεγμένες. 

Άλλωστε η Άννα έχει ένα ολόκληρο επιτελείο από καταξιωμένους στον τομέα τους ανθρώπους, που εξασφαλίζουν κάθε φορά να αγγίζει την τελειότητα. Η στυλίστριά της, Δάφνη Ηλιάκη, έβαλε για ακόμη μια φορά τα δυνατά της και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Όπως μας αποκάλυψε αποκλειστικά, η Άννα φορούσε κεντημένο vintage Dolce & Gabbana σακάκι και γιλέκο, πουκάμισο με αποσπώμενο γιακά με χάντρες Spell by Access Fashion, custom made παντελόνι Libelloula, σουέντ μπότες YSL, ζώνη Valentino, γραβάτα, καπέλο και κοσμήματα από προσωπική συλλογή.

Αργότερα πόζαρε ευδιάθετη off stage και διακρίνουμε πως τήρησε όλα τα μέτρα ασφαλείας, φορώντας την δική της ξεχωριστή μάσκα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κύπρια ερμηνεύτρια δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει θετικά με τις στυλιστικές επιλογές της.

Άννα Βίσση: Τι φόρεσε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στη συναυλία της στο Άλσος;

 Tα 10 ρούχα & αξεσουάρ που πρέπει να έχει η ιδανική capsule γκαρνταρόμπα

Η καρδιά του queen.gr χτυπά πάντα στο παλμό των εξελίξεων γι” αυτό σου έχουμε ένα bonus αποκλειστικό βίντεο, απευθείας από το καμαρίνι της λατρεμένης Άννας Βίσση.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή εμφάνιση της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: