Ανησυχία στον Πύργο: Αυνανιζόταν έξω από σχολείο και τελικά αφέθηκε ελεύθερος

Ένας 31χρονος επιδειξίας που αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά έξω από σχολείο στον Πύργο, αφέθηκε τελικά ελεύθερος, πράγμα που προκάλεσε ανησυχίες στους κατοίκους της περιοχής όπου είχε βγάλει τουλάχιστον δυο φορές τις αρρωστημένες σeξουαλικές ορέξεις του.

Ειδικότερα, ο νεαρός τσιγγάνος, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας είχε ασκήσει δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, εξύβριση και απείθεια, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 17 μηνών με αναστολή κι έτσι έφυγε ελεύθερος από το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν οι κάτοικοι της περιοχής και τα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ στην αυλή του 1ου Γυμνάσιου Πύργου τον παρακολούθησαν έκπληκτοι να γδύνεται ατάραχος και να χαϊδεύεται προκλητικά.

Να σημειωθεί ότι ότταν έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, εξακολούθησε να αυνανίζεται μπροστά τους, ενώ τους έβριζε και τους απειλούσε που τόλμησαν να τον ενοχλήσουν.

Τέλος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε κάνει το ίδιο και τις προηγούμενες ημέρες μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν στην ίδια γειτονιά.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: