Ανήλικος «ακροβάτης» έκανε 17 διαρρήξεις στις Σέρρες

Από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας, εξιχνιάστηκαν συνολικά 15 διαρρήξεις και δυο απόπειρες που διέπραξαν με… αναρρίχηση στα σπίτια ο ανήλικος και ο συνεργός του

Ακροβατικές ικανότητες είχαν ένας 17χρονος και ο 27χρονος συνεργός του που…  σκαρφάλωναν στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Σερρών, παραβίαζαν τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες και άρπαζαν κυρίως μετρητά και τιμαλφή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας, εξιχνιάστηκαν συνολικά 15 διαρρήξεις και δυο απόπειρες που διέπραξαν με… αναρρίχηση στα σπίτια ο ανήλικος και ο συνεργός του, από τον Νοέμβριο του 2016 ως και τον περασμένο Ιανουάριο. Συνολικά, άρπαξαν γύρω στα 24.000 ευρώ σε μετρητά και αρκετά κοσμήματα άγνωστης αξίας. Το ρόλο του οδηγού, αλλά και αυτού που εντόπιζε τους εύκολα προσβάσιμους στόχους, είχε ένας 39χρονος ο οποίος φύλαγε τσίλιες κάτω από τα διαμερίσματα και βοηθούσε τους δράστες να διαφύγουν με το αυτοκίνητό του.

Μετά την εξιχνίαση των 15 κλοπών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών δραστών για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών δεν έχει τελειώσει, καθώς ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: