Ανήλικοι στο Αυτόφωρο για κλοπή μετάλλων από κάβα

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τρεις Έλληνες, δύο από τους οποίους ανήλικοι, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης εμπορίας ποτών και αναψυκτικών στην Κεφαλονιά ότι το μεσημέρι της Τετάρτης του έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 240 ευρώ.

Οι τρεις δράστες ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αργοστολίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Μαζί τους, θα δικαστεί και ο πατέρας του ενός ανήλικου που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του.

Μετά από δυόμισι χρόνια βρήκαν τους διαρρήκτες

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η διάρρηξη που είχε γίνει πριν από δυόμισι χρόνια στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στη Ρόδο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 33 και 48 χρόνων, οι οποίοι παραβίασαν το σπίτι στις 6 Σεπτεμβρίου του 2020 και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η δικογραφία για κλοπή από κοινού που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: