Ανήλικοι έκλεψαν κοσμήματα και τα πούλησαν

Από τα ευρήματα στον τόπο της διάρρηξης, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους «άγουρους» δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας και ομολόγησα

Δυο ανήλικα αγόρια ήταν αυτά που είχαν διαρρήξει στις 20 Μαρτίου το σπίτι μιας 67χρονης στο Αγρίνιο και είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, μέρος των οποίων είχαν πουλήσει στον 60χρονο ιδιοκτήτη ενός κοσμηματοπωλείου της πόλης!

Από τα ευρήματα στον τόπο της διάρρηξης, οι ειδικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησαν τους «άγουρους» δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας και ομολόγησαν. Υπέδειξαν, μάλιστα, το κοσμηματοπωλείο στο οποίο είχαν διαθέσει τη λεία τους.

Σε βάρος των δυο ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, μαζί με άλλες δυο. Μία για τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και μια σε βάρος των γονέων των δυο νεαρών για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: