Ανήλικη ανακάλυψε χιλιάδες γuμνές φωτογραφίες της στον υπολογιστή του πατριού της

Μπροστά σε μία τρομερή αποκάλυψη βρέθηκε μία ανήλικη κοπέλα στη Φλόριντα, η οποία, υποψιαζόμενη πως ο πατριός της απατούσε τη μητέρα της, έψαξε τον υπολογιστή του και βρήκε χιλιάδες γuμνές φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη περίμενε να φύγει ο πατριός της από το σπίτι και άρχισε να ερευνά τα προσωπικά αντικείμενα και τον υπολογιστή του, προκειμένου να βρει εάν εκείνος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Ωστόσο, αυτό που ανακάλυψε ήταν πολύ χειρότερο.

Στα αρχεία του υπολογιστή βρήκε χιλιάδες γuμνές φωτογραφίες της, οι οποίες ήταν τραβηγμένες από κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 48χρονος σε χώρους του σπιτιού.

Ο Matthew Bordeaux, ο οποίος ζούσε στο ίδιο σπίτι με το κορίτσι για μια επταετία, είχε τοποθετήσει τις μικροκάμερες με ακρίβεια χιλιοστού που κατέγραφαν κάθε της κίνηση, ενώ είχε βάλει κάμερες ακόμα και σε μία ντουλάπα στο δωμάτιο της και στον εξαερισμό του μπάνιου του σπιτιού.

Μάλιστα, είχε οργανώσει πολύ καλά το σχέδιό του, καθώς είχε πείσει την ανήλικη να πάρει την ντουλάπα με την μικροκάμερα στο δωμάτιό της, προφασιζόμενος ότι δεν ήθελε να την πετάξει.

Μετά την αποκάλυψη, η ανήλικη ενημέρωσε άμεσα την μητέρα της αλλά και τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 48χρονος. Πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι να καταβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: