Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στην ΝΔ: Γεωργιάδης-Μεϊμαράκης διαψεύδουν τις φήμες περί από αποχώρησης

Με ένα αρκετά αιχμηρό tweet απάντησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες περί αποχώρησής του από την κούρσα διαδοχής, παράλληλα αντίδραση στις φήμες υπήρξε και από το περιβάλλον του Ευ. Μεϊμαράκη.

«Την μία με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, την άλλη με προβοκάτσιες περί αποχωρήσεως…εντάξει παιδιά φοβάστε το καταλάβαμε…καλά κάνετε..στις 20!», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης μέσω Twitter στα σενάρια.

Λίγη ώρα αργότερα ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Θόδωρος Αμπατζόγλου με sms προς τα στελέχη του κόμματος διέψευδε όλη αυτή τη φημολογία και επιχειρούσε να καθησυχάσει τα πνεύματα και να διώξει τον πανικό που προς στιγμήν είχε δημιουργηθεί. «Όλοι μαζί συνεχίζουμε αποφασιστικά. Με εμπειρία, δυναμισμό, ενότητα και ανανέωση, κάνουμε πάλι τη ΝΔ μεγάλη και δυνατή» ήταν το μήνυμα που λάμβαναν οι παραλήπτες από τον κ. Μεϊμαράκη.

Βουλευτές της ΝΔ εκτιμούν ότι η παρασκηνιακή μάχη «έχει αγριέψει επικίνδυνα» και εκφράζουν τους φόβους τους ότι δύσκολα μπορεί να μαζευτεί η κατάσταση την επομένη των εκλογών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ενότητα της ΝΔ, ειδικά αν χρειαστεί δεύτερος γύρος ανάμεσα στους δύο πρώτους υποψηφίους.

Action24.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: