Ανεκπλήρωτοι έρωτες. Πώς να τους ξεπεράσεις και να γίνεις πιο δυνατή

Μήπως το αντικείμενο του πόθου σου δεν ανταποκρίνεται στον ερωτά σου; Σίγουρα, δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί, αλλά δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, οπότε απλά χαλάρωσε και προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κυριεύσουν και να «πληγώσουν» την αυτοπεποίθησή σου.

Αποδέξου ότι… απλώς δεν σε γουστάρει

Το αγόρι που σου αρέσει δεν είναι υποχρεωμένο να νιώθει παρόμοια συναισθήματα. Άλλωστε, και εσύ έχεις το ίδιο ακριβώς δικαίωμα. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς ότι οι επιλογές μας είναι καθοριστικές για τη ζωή μας, για αυτό πρόσεχε ποιον διαλέγεις!

Άσε τον εαυτό σου να ξεχαστεί

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο… Αν κάποιος δεν νιώθει τα ίδια αισθήματα με εσένα, θα βρεθείς να γκρινιάζεις ασταμάτητα, να ζηλεύεις και να νιώθεις δυστυχισμένη. Αντέχεις να ζεις έτσι; Άσε τις αναμνήσεις στο παρελθόν και κάτι όμορφο θα προκύψει στην πορεία. Αρκεί να είσαι αισιόδοξη και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Δώσε στον εαυτό σου μία πραγματική ευκαιρία να γίνεις ευτυχισμένη και ξέχνα εκείνον που δεν μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα έχεις ονειρευτεί από μία σχέση.

Μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κυριεύσουν

Μην ντρέπεσαι για τα αισθήματά σου. Το να είσαι σε θέση να αγαπάς κάποιον ανιδιοτελώς, δείχνει μεγάλη ωριμότητα. Το γεγονός ότι εκείνος μπορεί να μην τρέφει τα ίδια αισθήματα με εσένα, δεν μειώνει την αξία σου. Μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να πληγώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Κάποιες φορές, δεν είναι απαραίτητο να τον ξεπεράσεις

Αν κάποιος δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στα συναισθήματά σου, σίγουρα δεν αξίζει τον χρόνο σου. Αν όμως σου χάρισε όμορφες στιγμές και σε έκανε να χαμογελάς, δεν είναι ανάγκη να τον διαγράψεις. Μπορεί για κάποιον λόγο η σχέση τελικά να μην λειτούργησε, αλλά σίγουρα ήταν ωραίο όσο κράτησε, ακόμα και αν δεν ήταν «για πάντα».

Σε κάθε περίπτωση μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να αναζητάς τον πραγματικό έρωτα!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: