Άνδρος: Ψαροντούφεκο έκανε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Για ψαροντούφεκο είχε πάει ο 15χρονος που τραυματίστηκε τη Δευτέρα από ταχύπλοο στην παραλία «της Γριάς το Πήδημα» στην Άνδρο.

Σύμφωνα με ανακρίσεις του Λιμενικού ο νεαρός είχε πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας όπως το να φέρει σημαδούρα, την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο.

Ο 33χρονος χειριστής αλλά και οι δύο φίλοι του που επέβαιναν στο ταχύπλοο ισχυρίστηκαν ότι δεν είδαν τον νεαρό, αλλά ακούσαν το χτύπημα.

Τότε ο 15χρονος βγήκε στην επιφάνεια και ζήτησε βοήθεια. Ο χειριστής του ταχυπλόου του πρόσεφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον έβγαλε στη στεριά, όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Ο 15χρονος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχιόνα και ώμο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, ενώ η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Από την προανάκριση οι λιμενικοί έκαναν αλκοτεστ στον 33χρονο χειριστή και το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε ήταν πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Οι Αρχές εξετάζουν σε τι απόσταση κινείτο το ταχύπλλο από τη στεριά. Βάσει της νομοθεσίας πρέπει να κινείται στα 200 μέτρα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: