Ανδρική υπόθεση το αποψινό «The 2Night Show» (trailer+photo)

Ανδρική υπόθεση η αποψινή εκπομπή, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τρεις «ιδιαίτερους» καλλιτέχνες.

Απόψε, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 23:45, στον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στο «The 2Night Show», για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Ο δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός μιλά για τη μεγάλη του καριέρα στη μουσική, τη δύσκολη δεκαετία που βίωσε και τη συνειδητή επιλογή να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα και το τραγούδι.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πόσο του στάθηκε στα δύσκολα η σύντροφος του, Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία τους στο «The Final Four».

Επίσης, ο γνωστός ράπερ, Μad Clip, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στη Νέα Υόρκη, για τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα και για το διαζύγιο των γονιών του, που τον στιγμάτισε. Ο τολμηρός ράπερ κάνει και ένα πέρασμα από τις «Μύγες» και η συνάντηση τους θα είναι ότι πιο «MAD» έχετε δει.
Τέλος, καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο νεαρός ηθοποιός, Άκης Δήμας. Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ζωής, περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα παιδικά του χρόνια εκείνος και τα αδέρφια του, λόγω της βiαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: