Ανδρέας Βουγιούκας: Ο «Μανωλιός» στο «Μπρούσκο» είναι ότι πιο δημιουργικό έχω κάνει μέχρι τώρα

Ανδρέας Βουγιούκας: Ο «Μανωλιός» στο «Μπρούσκο» είναι ότι πιο δημιουργικό έχω κάνει μέχρι τώραΑνδρέα, περίμενες την επιτυχία του ρόλου σου και την θετική απήχηση που είχε από το κοινό;

Καταρχάς, κάθε όταν μπαίνει στη διαδικασία να δημιουργήσει ένα ρόλο, θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω μέσα από τον Μανωλιό. Ήταν ένας ρόλος, ο οποίος μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το σενάριο και την παραγωγή, να αναπτύξω το χαρακτήρα προσωπικά. Επέλεξα να βάλω την κριτική διάλεκτο, έτσι ώστε ο ρόλος να αποκτήσει χιούμορ. Είναι μεγάλη ευτυχία το γεγονός ότι ο κόσμος γελάει, ξεφεύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας του, βλέποντας τον Μανωλιό. Νομίζω αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για μένα και πραγματικά είναι η μεγαλύτερη απόλαυση, το χαμόγελο του κόσμου!

Ο έχει κάποιους  “κοινούς κώδικες”  με τον Ανδρέα;

Εννοείται! Είναι κάτι το οποίο προέρχεται από μέσα μου. Πάω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά στο γύρισμα. Έχω απολαύσει στο έπακρον το συγκεκριμένο ρόλο και πιστεύω πως φαίνεται αυτό. Για μένα, ο Μανωλιός είναι ότι πιο δημιουργικό έχω κάνει μέχρι τώρα. Όμως, πιο συγκεκριμένα, για το αν έχουμε κοινά εμείς οι δύο, όχι δεν έχουμε κανένα (γέλια). Είμαι πιο ήρεμος και στην καθημερινότητα μου και στην προσωπική μου ζωή!

Τις μαντινάδες τις γράφεις εσύ ή είναι έτοιμες από την παραγωγή;

Το concept των μαντινάδων το εμπνεύστηκε η σεναριογράφος της σειράς μας, η Κυρία Βάνα Δημητρίου της οποίας αξίζουν τα συγχαρητήρια! Της γράφει η ίδια και εγώ προσπαθώ να τις υποστηρίζω, όσο καλύτερα γίνεται. Οι μαντινάδες έχουν παιχτεί παντού, σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Μέχρι και στη της Ελλάδας ακούστηκε μαντινάδα από βουλευτή… του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ!!!

Πηγή:Socialista.com.cy

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: