Άνδρας κρατάει επί ώρες ομήρους σε συναγωγή στο Τέξας, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

Οι διαπραγματευτές έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον μέσα στη συναγωγή που πιστεύουν ότι είναι ύποπτος

Οι αρχές του Κόλεϊβιλ, στο Τέξας, διαπραγματεύονται επί ώρες με άνδρα που φέρεται να κρατά ομήρους ανθρώπους σε συναγωγή, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Fort Worth Star-Telegram.

Η αστυνομία του Κόλεϊβιλ έγραψε στο Twitter νωρίτερα σήμερα ότι διεξάγει επιχειρήσεις SWAT (με ειδικά όπλα και τακτικές, για εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις) στο οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται η Συναγωγή Μπεθ Ισραέλ και ανέφερε ότι όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονταν στην περιοχή που γειτνιάζει άμεσα με τη συναγωγή απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Dallas Morning News.

Η αστυνόμος Ντάρα Νέλσον της αστυνομίας του Κόλεϊβιλ δήλωσε ότι οι διαπραγματευτές έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον μέσα στη συναγωγή που πιστεύουν ότι είναι ύποπτος”, γράφει η Dallas Morning News.

Ο άνδρας ακουγόταν να έχει μια μονόπλευρη συνομιλία, σε αυτό που φαινόταν να είναι ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της λειτουργίας του Σαμπάτ στην εβραϊκή συναγωγή. Η ζωντανή ροή διακόπηκε γύρω στις 3 μ.μ. ανατολική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδας).

Η Συναγωγή Μπεθ Ισραέλ ιδρύθηκε το 1999.

Το Κόλεϊβιλ είναι ένα προάστιο της περιοχής Ντάλας-Φορτ Γουόρθ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: