And Just Like That ονειρευόμαστε ξανά: Τrailer και ημερομηνία προβολής του Sex and The City reboot!

And Just Like That ονειρευόμαστε ξανά: Τrailer και ημερομηνία προβολής του Sex and The City reboot!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «And Just Like That», το revival του «Sex and the City».

And Just Like That ένα βροχερό πρωινό του φθινοπώρου κλείνεις την fancy ομπρέλα σου, σκουπίζεις τα Louboutin μποτάκια σου στο χαλάκι και με το πιο λαμπερό χαμόγελο του κόσμου ανοίγεις την πόρτα του νεοϋορκέζικου καφέ και προχωράς με σταθερά βήματα -απολαμβάνοντας τα αρώματα φρεσκοαλεσμένου καφέ και φρεκοψημένου κέικ λεμονιού- προς τον παράδεισο: Τη γωνιακή ροτόντα όπου έχουν ήδη καθίσει σταυροπόδι οι φίλες σου και σου γνέφουν με ενθουσιασμό! Νέα Υόρκη… ερχόμαστε! 

Όπως καλά κατάλαβες μόλις μπήκαμε στον υπέροχο κόσμο της Carrie Bradsaw και της παρέας του λατρεμένου Sex and the City reboot…

Πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου με νέα επεισόδια

Σύμφωνα με την WarnerMedia, η limited σειρά 10 επεισοδίων, «And Just Like That», ακολουθεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της Carrie (Sarah Jessica Parker), της Miranda (Cynthia Nixon) και της Charlotte (Kristin Davis), καθώς συνεχίζουν τις περίπλοκες ζωές τους, την αγάπη και την καριέρα τους στη Νέα Υόρκη- πλέον στα 50 τους.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, ο Willie Garson και ο Evan Handler.

And Just Like That τα γυρίσματα τελείωσαν! Η SJP αποχαιρετά το σετ με το πιο συγκινητικό βίντεο

Τι είδαμε στο επίσημο clip

Στο ξεκίνημα του clip βλέπουμε την Carrie, την Miranda και την Charlotte με super στυλ καθώς περιμένουν την οικοδέσποινα σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Το voiceover στο trailer το κάνει η Parker: «Λένε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις». Η style icon δηλώνει στην συνέχεια πως υπάρχει ένα «νέο κεφάλαιο» στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. «Και καθώς η ιστορία ξετυλίγεται, η πόλη επανεφευρίσκεται και έτσι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο».

Οι guest stars της νέας σειράς εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο, συμπεριλαμβανομένου του Noth, ως Mr Big, που φιλάει την Parker στην κουζίνα τους.

«Νομίζω ότι η Cynthia, η Kristin και εγώ είμαστε όλες ενθουσιασμένες με τον χρόνο που πέρασε. Ξέρεις, ποιες είναι σε αυτόν τον κόσμο τώρα; Έχουν προσαρμοστεί; Τι ρόλο έχουν παίξει; Πού υστερούν ως γυναίκες, ως φίλες και πώς βρίσκουν το δρόμο τους; Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να δω πώς φαντάζονται οι συγγραφείς αυτές τις γυναίκες σήμερα» δήλωσε η Parker.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα επεισόδια

Η Carrie Bradshaw και οι φίλες της επιστρέφουν πιο σύντομα από ό,τι περιμέναμε. Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου. Τα επόμενα οκτώ επεισόδια της σεζόν θα κυκλοφορούν θα κυκλοφορούν ένα κάθε φορά στις επόμενες Πέμπτες.

Η αρχική σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από τον Darren Star, βασίστηκε σε χαρακτήρες από το ομώνυμο βιβλίο της Candace Bushnell που κυκλοφόρησε το 1997. Ακολούθησαν δύο ταινίες, με τίτλο Sex & The City (2008) και Sex & The City 2 (2010). Ενέπνευσε επίσης τη prequel σειρά «The Carrie Diaries» της Amy B. Harris, η οποία ήταν συγγραφέας και συμπαραγωγός στο «Sex and the City».

Είσαι έτοιμη να δεις και πάλι τις τρείς γυναίκες στους δρόμους της Νέας Υόρκης έτοιμες για νέες περιπέτειες, στην πιο ώριμη εκδοχή του εαυτού τους; Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα μοναδικά!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @andjustlikethat

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones

And Just Like That, η Carrie βρήκε το απόλυτο outfit της σεζόν

And Just Like That, έχουμε το πρώτο φιλί της Carrie με τον Mr. Big

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: