And Just Like That, η Carrie βρήκε το απόλυτο outfit της σεζόν

And Just Like That, η Carrie βρήκε το απόλυτο outfit της σεζόν

Η Carrie είναι ιέρεια του στυλ και μόλις μας έδωσε μία σούπερ ιδέα για μελλοντική μας εμφάνιση.

Η Sarah Jessica Parker βρίσκεται σε πυρετώδη γυρίσματα για το sequel του «Sex and the City», «And Just Like That». Η Carrie Bradshaw ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και, πέρα από τις εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της, έρχεται για να μας δώσει έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Ως γνωστόν, η Carrie δεν περιορίζεται από στυλιστικούς κανόνες. Για την ακρίβεια, εκείνη ορίζει νέους σύμφωνα με το γούστο της. Και, μπορεί κάποιες φορές να αισθάνεσαι πως κάποια outfits είναι κάπως πιο παρατραβηγμένα, όμως, τελικά γίνονται τα street style statements που θες να κάνεις.

OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα…

Η νέα εμφάνιση της Carrie

Από τα γυρίσματα της σειράς κυκλοφορούν διαρκώς φωτογραφίες με εμφανίσεις της Carrie και των υπόλοιπων κοριτσιών. Πρόσφατα, η πιο στυλάτη αρθρογράφος της Νέας Υόρκης αποτέλεσε την επιτομή της κομψότητας χρησιμοποιώντας ένα διαχρονικό print που, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ στη μόδα… Τις ρίγες.

Η Carrie συνδύασε ένα αέρινο παντελόνι με εξίσου χαλαρό σακάκι παίζοντας με τα χρώματα του πράσινου και του ροζ. Για wow factor, επέλεξε και ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα, τα Ivy από τον οίκο Yves Saint Laurent.

Πώς θα το αντιγράψεις

Η πρόσφατη εμφάνιση μπορεί εύκολα να σταθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Νωρίς για ένα meeting στη δουλειά και πιο αργά το βράδυ για ποτό με το boyfriend ή τις φίλες. Πώς θα την αντιγράψεις; Συνέχισε παρακάτω για να βρεις τα κατάλληλα items. Σαφώς και μέσα στο κρύο το να φορέσεις πέδιλα δεν είναι κάτι που θα κάνεις, γι” αυτό και βρήκαμε και εναλλακτικές σε πιο «κλειστές» γόβες.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: