And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν την χρονιά

Η αίγλη του αυθεντικού στυλ της Carrie Bradshaw έχει επιστρέψει!

Αν είσαι μεγάλη θαυμάστρια του Sex and the City, πιθανότατα έχεις ψάξει όλες τις παπαρατσικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του sequel, And Just Like That, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο HBO τον Δεκέμβριο. Η Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), η Cynthia Nixon (Miranda Hobbs) και η Kristin Davis (Charlotte York-Goldenblatt) ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη την περασμένη άνοιξη. Η μόδα έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στην σειρά, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το reboot του 2021 περιλαμβάνει πολλά chic looks. Φυσικά, τα φώτα είναι στραμμένα στο απόλυτο fashion icon, Carrie Bradshaw, η οποία έχει κάνει μια σειρά από statement εμφανίσεις, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην τις σχολιάσουμε.

Η Carrie είναι γνωστή για το glamorous της στυλ και τους τελευταίους μήνες, η Parker έχει ξαναφορέσει τα εμβληματικά Manolo Blahniks της με απόλυτη ευκολία. Οι σχεδιαστές κοστουμιών Molly Rogers και Danny Santiag έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά αναζωογονώντας την χαρακτηριστική τολμηρή αισθητική της. Έχουν ενσωματώσει εμβληματικά κομμάτια που είχε φορέσει στο σόου στο παρελθόν, όπως φόρμες, την τσάντα Fendi Baguette και τη ζώνη με καρφιά. Το ροζ Carolina Herrera shirtdress που φόρεσε τον Ιούλιο, για παράδειγμα, είναι διαχρονικό.

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν την χρονιά

And Just Like That, η Carrie βρήκε το απόλυτο outfit της σεζόν

Οι στυλιστικές επιλογές στον νέο κύκλο επεισοδίων

Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι όλα τα σύνολα της Carrie είναι φρέσκα από το runway. Μάλιστα, πολλά από τα κομμάτια που έχει φορέσει η Carrie στο reboot είναι vintage. Όπως απέδειξε ο λογαριασμός στο Instagram @justlikethatcloset, έχει φορέσει ένα ριγέ καφτάνι από τη δεκαετία του 1970, ένα γκρι κοστούμι Jean Paul Gaultier από τη δεκαετία του 1990 και πιο πρόσφατα, ένα φόρεμα L’Wren Scott από το 2002. Υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα τακούνια και δραματικά καπέλα. Ακόμα κι αν δεν ήσουν λάτρης της αρχικής σειράς, το επερχόμενο reboot είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αντλήσεις έμπνευση για να σύνολά σου.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα καινούργια σύνολα της Carrie Bradshaw μέχρι στιγμής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sarahjessicaparker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

And Just LIke That, η Charlotte επισκίασε την Carrie με το απόλυτο work outfit

And Just Like That, η Carrie φόρεσε τα pink high heels που θέλουμε – Τέλειο το color-blocking

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: