Αναβρασμός στο Μενίδι: Επικήρυξαν με €2.000 αυτόν που βάζει φόλες και σκοτώνει σκύλους (εικόνα)

Οργή επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Μενιδίου στην Αμφιλοχία, με τους κατοίκους της περιοχής να βλέπουν να πέφτουν νεκρά το ένα μετά το άλλο δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά, από φόλες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένας κάτοικος της περιοχής αποφάσισε να επικηρύξει με 2.000 ευρώ τον δράστη ή τους δράστες, καθώς από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, πέντε σκυλάκια έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή από φόλες.

Μιλώντας στη “Συνείδηση”, η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, Βούλα Αναγνωστοπούλου, ανέφερε σχετικά: «Η κατάσταση στο Μενίδι έχει εκτροχιαστεί και κυρίως από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και το βράδυ της Κυριακής έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Ρίχνουν φόλες παντού και πεθαίνουν δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά. Την Κυριακή το βράδυ, επισκέπτης της περιοχής, πήγε στην παραλία του Μενιδίου με το σκύλο του και μετά από λίγο πέθανε από φόλα.

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να «φεύγουν» έτσι οι ψυχές αυτές.

Είναι απάνθρωπο και γι’ αυτό υπήρξε η σκέψη για επικήρυξη των δραστών με 2.000 ευρώ. Ευχαριστούμε τον εν λόγω κύριο που προσφέρει το χρηματικό αυτό ποσό για να βρεθεί αυτός ή αυτοί που ρίχνουν τις φόλες».

Η ίδια συμπλήρωσε ότι ενήμερο για τα περιστατικά είναι και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: