Αναβιώνει το θρίλερ της εξαφάνισης της 59χρονης στη Λάρισα

Η γυναίκα εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2019 – Οι συγγενείς της ζητούν να πουν ό,τι γνωρίζουν μάρτυρες που ως τώρα δεν έχουν μιλήσει

Τρία μετά την περίεργη εξαφάνισή της στη Λάρισα, οι συγγενείς της ζητούν να εμφανιστούν μάρτυρες που ξέρουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα μιλήσει.

Η Βάσω Κουκουνασούλη-Σιλεβίστα έμενε στη Λαμία με την οικογένειά της και μετέβη στη Λάρισα όπου ζούσαν η γερόντισσα μητέρα της και ο αδελφός της. Το γεγονός ότι η μητέρα της οδηγήθηκε σε οίκο ευγηρίας, της κόστισε και χάθηκε ξαφνικά από το πατρικό της στον Πέρα Μαχαλά.

Κάποιοι γείτονες είπαν την Κυριακή της Αποκριάς, 10 Μαρτίου 2019, γύρω στις 20:00, είδαν ανοιχτό το φως στην αυλή, ενώ ο αδελφός της επέμενε ότι την ίδια περίπου ώρα που έφτασε στο σημείο, ήταν τα πάντα κλειστά.

Όλα τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στο πατρικό της, γεγονός που τότε πυροδότησε την ανησυχία στους δικούς της ανθρώπους.

Η μήνυση που υποβλήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον αγνώστων, άνοιξε πάλι τον κύκλο ερευνών για να μπει τελικά στο αρχείο αγνώστων δραστών λόγω ελλείψεων στοιχείων.

Ο αδελφός της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ»:

«Δεν είχαμε τίποτα απολύτως αυτά τα χρόνια, κανένα νέο για τη Βάσω. Μου έστειλε μία κυρία από τη Μυτιλήνη ένα μήνυμα, επέμενε και μου έλεγε ότι την είδε, τη βρήκε κλπ. Στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά για να είμαι καλυμμένος και να το σιγουρέψω, απευθύνθηκα στην αστυνομία. Με ενημέρωσαν λίγες ημέρες αργότερα πως πρόκειται για ένα προβληματικό άτομο που ασχολείται με τέτοια θέματα. Θα πίστευα πως έχει βρεθεί κάτι εάν με καλούσε κάποιος που τη γνώριζε και μου έλεγε πως την είχε δει. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη».

Μίλησε ακόμα και για την πορεία των ερευνών, αλλά και των δικαστικών εξελίξεων στην υπόθεση.

«Έγινε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων και πραγματοποίησαν κάποιες έρευνες, αλλά δυστυχώς στην πορεία ο φάκελος έκλεισε. Η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της, ότι ήταν νόμιμο να κάνει, πιστεύω πως το έκανε. Τα πάντα μπορεί να συνέβησαν και για εμένα είναι όλα ανοιχτά», κατέληξε ο αδελφός της.

Η φίλη και κουμπάρα της αγνοούμενης Βάσως, που όπως η ίδια λέει την είχε σαν αδελφή της, έκανε έκκληση μέσω του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και τώρα. Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο άτομο, που τους έχει αναστατώσει με κάποια βίντεο που δημοσιεύει στο Διαδίκτυο.
«Παίρνω στο τηλέφωνο της Βάσως παρόλο που έχει κλείσει τελείως. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, για εμένα τουλάχιστον, το γεγονός ότι δεν έχουμε βρει τίποτα και η αστυνομία δεν μπορεί να μας πει κάτι παραπάνω. Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πια. Έχουμε και αυτόν που παίρνει και ανεβάζει βιντεάκια. Αναφέρει στο τέλος του βίντεο να επικοινωνήσουν μαζί του συγκεκριμένα άτομα. Χρησιμοποιεί ονόματα φίλων και συγγενών της Βάσως και μεταξύ άλλων και το δικό μου, χρησιμοποιεί στοιχεία που είχατε εσείς στην εκπομπή τότε», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

«Η Βάσω ήταν μες στο σπίτι μου όλη μέρα και θα σας πω και κάτι που ίσως φανεί υπερβολικό, εμένα μου λείπει περισσότερο από τα παιδιά της. Λέω τι δεν καταλάβαμε από αυτό που συνέβαινε στη Βάσω; Λέω “Θεέ μου ας βρεθεί κάτι και ας είναι και κακό, αρκεί να πάρουμε την απάντησε. Δεν της αξίζει αυτό το πράγμα”. Μου λείπει όσο τίποτα», πρόσθεσε ενώ έκανε έκκληση σε όποιον πιθανόν γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: