Ανατροπή στην ιστορία με τον ηλικιωμένο που έσερνε τον σκύλο με το αυτοκίνητο

Ο ηλικιωμένος άνδρας που εθεάθη να έχει δέσει από το λαιμό στο αυτοκίνητο έναν σκύλο και να τον σέρνει πίσω από το όχημα συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Ρέθυμνο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Ομάδα Εθελοντών ”Νοιάζομαι”, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook, ο ηλικιωμένος άνδρας ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως βρήκε το αδέσποτο σκυλάκι στο χωράφι του και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του 100 μέτρα πιο πέρα για να μην φάει πρόβατα και το σκοτώσουν.

Την ιστορία του απο χθες την ξέρει ολη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνηση αυτοκίνητου…

Gepostet von Ομαδα Εθελοντων Νοιάζομαι am Donnerstag, 29. August 2019

«Απο σήμερα το πρωί ο Γκουφης , απο την Κουφη Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος , πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημενος . Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ηταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι οτι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές , 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά», γράφει η ομάδα εθελοντών.

«Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος… απλά δεν είχε δύναμη λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο. Όχι το διορθώνω ζητώ συγνώμη δεν έμπαινε το σκυλί στο αυτοκίνητο προσπαθούσε να το βάλει όπως λέει και δεν έμπαινε μέσα και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν αυτοί που είχαν τα πρόβατα» , γράφει ο μάρτυρας Γιάννης Σκεπετζάκης στη σελίδα του στο facebook.

Όπως εξηγεί, «το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος. Γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο. Και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα. Το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι, αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του».

Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν…

Gepostet von Giannis Skepetzakis am Donnerstag, 29. August 2019

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: