Ανατροπή Σοκ στο Μπρούσκο! Η Αναστασία μένει ξανά έγκυος από τον… Ματθαίο!!!

Η σχέση της Αναστασίας με τον Ματθαίο είναι στα άκρα. Οι κουβέντες που αντάλλαξαν είναι πολύ βαριές, έχουν έρθει ακόμα και στα χέρια, ενώ η Αναστασία δεν έχει διστάσει να τον πυροβολήσει. Ωστόσο, αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν πολύ βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, όμως ποτέ δεν κατόρθωσαν να είναι ευτυχισμένοι.

από την Μαρία Μεταξητινού…

«Με τον Ματθαίο έζησα έναν μεγάλο έρωτα από την αρχή, όμως πάντα ανάμεσά μας υπάρχει μια σοβαρή παρεξήγηση», παραδέχεται κάποια στιγμή στην Αλκηστη. Η Αναστασία φαίνεται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Το μυαλό της και η καρδιά της είναι πάντα στον Ματθαίο, μέχρι και στον ύπνο της τον βλέπει και μάλιστα eρωτικά. Ο Ματθαίος έρχεται συχνά στα όνειρά της, την αγκαλιάζει και αυτή παραδίνεται στα φιλιά και τα χάδια του, ενώ του φωνάζει με όλη τη δύναμη της ψυχής της ότι τον αγαπάει. Ετσι και ένα βράδυ την ώρα που κοιμάται με τον Ανδρέα, η Αναστασία φωνάζει: «Ματθαίο, σ’ αγαπάω», κάτι που κάνει έξαλλο τον Ανδρέα, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που έχει δίπλα του και που της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, αγαπάει άλλον. Το ζευγάρι αρχίζει να απομακρύνεται, ο Ανδρέας την αποφεύγει και η Αναστασία δύσκολα μπορεί πλέον να κρυφτεί, όσο κι αν του προβάλλει διάφορες δικαιολογίες.

Η μοίρα που χώρισε την Αναστασία με τον Ματθαίο, παίζει και πάλι το δικό της παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά για να τους ενώσει. Να τους ενώσει έστω και για μια νύχτα. Ο Ματθαίος αναγκάζεται για ταξιδέψει στα Χανιά προκειμένου να συναντηθεί με την Αναστασία για να υπογράψουν κάποια διαδικαστικά για τη δουλειά με τους Ιταλούς. Οταν συναντιούνται μόνοι στο οινοποιείο, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. «Μου λείπεις πολύ, Αναστασία», παραδέχεται ο Ματθαίος κι αυτή πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Η απελπισία μιας ανεκπλήρωτης αγάπης και μιας ερωτικής έλξης είναι μεγάλη. Το ζευγάρι φεύγει και πάνε στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει ο Ματθαίος. Μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο, πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Οι κινήσεις τους ξεχειλίζουν από έρωτα, πάθος και αγάπη. Το ζευγάρι κάνει έρωτα με ένα πρωτόγνωρο πάθος, είναι μαζί μετά από πολύ καιρό και αισθάνονται σαν να είναι η πρώτη τους φορά. Είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται σαν να μην υπάρχει αύριο. Η τελευταία φορά που κάνουν έρωτα. Ο Ματθαίος της λέει απλά αλλά αληθινά: «Ο,τι κι αν γίνεται, πάντα στο τέλος σ’ αγαπάω και μ’ αγαπάς».

Η Αναστασία απελπίζεται για μια ακόμα φορά: «Η μοίρα δεν μας θέλει μαζί. Φτιάξε τη ζωή σου, προχώρα μπροστά, να προχωρήσω κι εγώ. Μόνο πόνο προκαλούμε ο ένας στον άλλον», του λέει.

Ο Ματθαίος γυρίζει στην Κύπρο κι εκεί σκέφτεται τα λόγια της Αναστασίας και αποφασίζει να προχωρήσει με τη Στέλλα. Η Αναστασία ξαναφτιάχνει τη σχέση της με τον Ανδρέα, αλλά οι μέρες περνάνε και το όνειρο που είχε δει με τη μάνα της φαίνεται ότι βγαίνει αληθινό: «Θα κάνεις κι άλλο παιδί», της είχε πει η Κατερίνα. Κι έτσι γίνεται, η Αναστασία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, περιμένει παιδί και μάλιστα αυτό το παιδί είναι του Ματθαίου. Η Αναστασία είναι πολύ προβληματισμένη. Στην αρχή αναστατώνεται, κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά όλοι της συμπαραστέκονται και της λένε ότι πολύ καλά έκανε και ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Ολοι της επισημαίνουν ότι αυτό το παιδί το χρειάζεται για να σταθεί και πάλι στα πόδια της: «Ο Θεός σού πήρε ένα παιδί, ο Θεός σού δίνει ένα άλλο, Αναστασία», της λέει ο Παύλος. Η Αναστασία αρχίζει να σκέφτεται θετικά και φυσικά είναι σίγουρη ότι το παιδί που έχει στα σπλάχνα της είναι αποτέλεσμα του έρωτά της, του μοναδικού, με τον Ματθαίο. Αυτή τη φορά όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Θα το πει στον Ματθαίο; Θα αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που θα φέρει στον κόσμο; Ή θα αφήσει τον Ματθαίο να παντρευτεί τη Στέλλα, ενώ όλοι θα πιστεύουν ότι το παιδί είναι του Ανδρέα με τον οποίο συζεί; Ετσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει για τη νύχτα που βρέθηκε eρωτικά με τον Ματθαίο. Κανείς εκτός από αυτούς τους δύο!..

Πηγή: youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: