Ανατροπή Σεισμός στο "Καφέ της Χαράς": Αγαπημένος Πρωταγωνιστής Δεν Θέλει να Παίξει στην Σειρά.

Στις τηλεοπτικές κάμερες ο Χάρης Ρώμας, δημιουργός του «Καφέ της Χαράς», για την φημολογούμενη αλλά και πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς για μία τρίτη σεζόν αρκετά χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της στον ΑΝΤ1.

Ποιο πρώτο όνομα όμως δεν δέχεται να παίξει στο «Καφέ της Χαράς»;

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε, απαντώντας ευθέως σε όσα είχαν ακουστεί από την συμπρωταγωνίστριά του στο «Καφέ της Χαράς», Ράνια Λουιζίδου, στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού, ότι η σειρά θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και οι βασικοί συντελεστές έχουν συνεννοηθεί.

«Είναι το “θέλω” μας, είναι το ζητούμενο, έχουμε συνεννοηθεί οι βασικοί συντελεστές, επειδή πολλά ακούω ότι “μα ο ένας παίζει εκεί, ο άλλος παίζει εκεί”, βεβαίως και παίζουν, καλά κάνουν, γιατί βγάζουν το ψωμί τους.

Αλλά έχουμε συνεννοηθεί τη δεδομένη στιγμή που θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα με την Άννα Χατζησοφιά να ετοιμάσουμε τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»» ανέφερε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς δημιουργώντας σύγχιση στους φανς της.

Η σύγχιση έρχεται από τις δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου που είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω ρε Ναταλία! Ό,τι διαβάζετε κι εσείς, διαβάζω κι εγώ. Έχω μιλήσει με τον Χάρη, όχι όμως με το κανάλι. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχει αυτή η σκέψη, για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Δεν έχει προχωρήσει, δεν έχει υλοποιηθεί για να είναι κάτι επίσημο. Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο. Δεν είμαι γενικά πολύ θετική στο να πάω πίσω σε κάτι. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ, εγώ από μόνη μου. Πολύ δύσκολα ξαναπάω σε κάτι που έχει συμβεί.

[…] Καλέ τι να έχει κλείσει; Εδώ δεν έχει κανένας πρόταση. Να πάω να «κλείσω» μόνη μου; Ξέρω ότι ο Χάρης έχει κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά δεν έχει φθάσει μέχρι εμάς απολύτως τίποτα. Ούτε σαν χρονικό πλαίσιο, ούτε τίποτα».

Τι ισχύει τελικά; Το άμεσο μέλλον θα δείξει καθώς ο δημιουργός της φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει η «Χαρά» στο σπίτι της την επόμενη σεζόν.

Πηγή: fimes.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: