Ανατριχιαστικό: Πώς συνδέεται ο Τσίπρας με τον Χίτλερ. Ποια η σχέση τους [φωτο]

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1944, ο Χίτλερ με εμπιστευτικό τηλεγράφημα, απευθύνεται στις δυνάμεις του Ράιχ, για να οριστεί ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση πολύ-εθνικού κράτους ανάμεσα στις κατεχόμενες Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία-Βουλγαρία! Τελικώς το όραμα του Χίτλερ, το εκανε πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από αφόρητες πιέσεις της Ανγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα, η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ιδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά και ο Τσίπρας την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το ψευδοκράτος προτεκτοράτο. Μια ονομασία που είχε οραματιστεί και επιβάλλει ο Αδόλφος Χίτλερ, δηλαδή «Μακεδονία»!

Μάλιστα, όταν είχε προτείνει την ονομασία, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες. Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ,έβαλε μπροστά το σχέδιο και μάλιστα ονειρευόταν το μελλοντικό κρατίδιο να λειτουργεί ως «Ελβετία των Βαλκανίων».

Και όμως, μέχρι και σήμερα, η ονομασία «Ελβετία των Βαλκανίων» είναι συνωνυμο της τουριστικής πόλης Μπάνσκο που θα περιλαμβανόταν στο ανεξάρτητο προτεκτοράτο!

Και επειδή τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους, διαβαστε το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θανατό του, οπου σε μια απελπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο.

Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα (να εκτυπωθεί)

Τηλεγράφημα

5 Σεπτεμβρίου 1944

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: