Ανατρεπτικές εξελίξεις στο Τατουάζ! Νέος έρωτας για την Όλγα – Ο Στέφανος (Ντάνος) μπαίνει στη ζωή της και την Αναστατώνει

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός Ντάνος του «Survivor», μπαίνει στη σειρά του ALPHA «Το τατουάζ». Ο λόγος, ας μας επιτρέψουν, είναι προφανέστατος, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν ηθοποιοί ή ότι κάποιος διέκρινε ένα τεράστιο ταλέντο στο πρόσωπό του. Ας όψεται ο ανταγωνισμός…

Σεναριακά τώρα, ο Ντάνος έκανε τα πρώτα του γυρίσματα την εβδομάδα που μας πέρασε στα Μετέωρα, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στη σειρά θα γίνει στο επεισόδιο 106, την Πέμπτη στις 8 Φεβρουαρίου.

Όλη η ιστορία αρχίζει όταν ένας νέος και όμορφος άντρας φτάνει στα Μετέωρα. Πρόκειται για τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν επιχειρηματία από τον Βόλο, ο οποίος πηγαίνει στα Μετέωρα για να ψάξει και να νοικιάσει ένα μαγαζί και «πέφτει» πάνω στην Ολγα.

Η Ολγα έχει ήδη απομακρυνθεί από τον Σάκη, ο οποίος όμως, μην μπορώντας να ζήσει μακριά της, της ζητάει να συναντηθούν για να μιλήσουν. Ο Σάκης παραδέχεται πόσο πολύ την αγαπάει και ότι όλο αυτό τον καιρό υπέφερε μακριά της και η Ολγα ανταποκρίνεται σ’ αυτό. Ετσι το ζευγάρι ξανασμίγει και ζει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Ολα αυτά μέχρι να εμφανιστεί ο Στέφανος, ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Ολγας ξαφνικά και την αναστατώνει. Η Ολγα γοητεύεται και η έλξη δείχνει να είναι αμοιβαία. Η ιστορία που θα ζήσουν θα είναι πολύ έντονη, καθώς η Ολγα πέραν του ότι θα τον ερωτευτεί τρελά και θα χάσει το μυαλό της, έχει επίσης έναν ακόμα καημό. Να κάνει δεύτερο παιδί για να έχει η Λήδα ένα αδελφάκι, κάτι που δεν μπορεί της δώσει ο Σάκης…

«Θα είμαι ο Στέφανος, όχι ο Γιώργος»

Η αποκλειστική είδηση ήρθε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου καλεσμένος της ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για μένα και θα ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Θα συμμετέχω στο “Τατουάζ”. Ηταν μια μεγάλη πρόταση για μένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χθες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι.

Και ο Αντρέας και ο Κούλλης, μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε, είδαμε ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το καινούριο πράγμα. Εχουν δείξει ότι είναι μια τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία… Δεν θα είμαι ο Γιώργος, θα είμαι ο Στέφανος. Θεωρώ ότι έχει προσαρμοστεί πάρα πολύ σε μένα. Τουλάχιστον κατά 50% είναι όπως είμαι εγώ σαν Γιώργος».

Πηγή: tv-24.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: