Ανατολική Αττική: Γονείς εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε ζευγάρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star Channel, γονείς στην Ανατολική Αττική φέρονται να εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε ζευγάρι.

Την καταγγελία για τη σeξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 9 ετών, την έκαναν η γυναικά που διάβαζε τα παιδιά και ο παππούς τους.

Όπως κατέθεσαν, παρατηρούσαν μια περίεργη συμπεριφορά στα δίδυμα παιδιά κάθε φορά που επέστρεφαν από μία συγκεκριμένα επίσκεψη που έκαναν με τους γονείς τους σε ζευγάρι σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

«Παρατήρησα ότι κάθε φορά που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σπίτι τα παιδιά γύριζαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν επιθετικά. Κάποια στιγμή είδα ότι το κορίτσι ήταν κοκκινισμένο ψηλά στο εσωτερικό των μηρών της. Τη ρώτησα ποιος το έκανε αυτό και μου απάντησε ένας κύριος. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σeξουαλικά και περισσότερο το κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά η δασκάλα των παιδιών.

Μετά τις καταγγελίες, το τμήμα ανηλίκων ξεκίνησε έρευνα και η υπόθεση έφθασε σε ανακριτή, ενώ ακολούθησαν συλλήψεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι γονείς των παιδιών εξέδιδαν τα παιδιά τους έναντι αμοιβής. Ο πατέρας έχει καταδικαστεί σε 14χρονια για ασέλγεια στα ανήλικα παιδιά, ενώ ο 67χρονος που φέρεται να ασελγούσε αρνείται κάθε κατηγορία και αποδίδει τις καταγγελίες σε δόλο της δασκάλας και του παππού των παιδιών.

Η δικαιοσύνη, ωστόσο, του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, βι@σμό κατά συρροή και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Τα παιδιά σήμερα είναι 15 ετών και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την ερχόμενη εβδομάδα.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: