Ανασχηματισμός του Υπουργικού Συμβουλίου μέσα στον Αύγουστο

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Νέων», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχεται τον τελευταίο καιρό πολλά αιτήματα για ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου άμεσα, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Τσίπρας προσανατολίζεται σε αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος πριν από την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και θα εγκαινιάσει τη φετινή Διεθνή Έκθεση.

Σε αυτό τον προγραμματισμό οδηγούν οι συγκρούσεις μεταξύ μελών του Συμβουλίου, με κυρίαρχη την έριδαανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Σύμφωνα, πάντα, με την εφημερίδα, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι ψυχρές, όπως έδειξαν οι πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του Τσακαλώτου και οι αιχμές κατά του Παππά για τη διαστημική υπηρεσία και τις τηλεοπτικές άδειες.

Ακόμη,κυβερνητικά και κομματικά στελέχη έχουν κατά καιρούς διατυπώσει παράπονα για τον συντονισμό της κυβέρνησης ή για συγκεκριμένους συναδέλφους τους, όπως είναι οι κ.κ. Τόσκας και Μουζάλας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: