Αναστέλλεται η λειτουργία πολιτιστικών και αθλητικών χώρων στην Αθήνα λόγω κορονοϊού

Ο δήμος Αθηναίων αναστέλλει από αύριο, τρίτη 3 Νοεμβρίου, τη λειτουργία της Τεχνόπολης, μουσείων, δημοτικών γυμναστηρίων, κολυμβητηρίων, παιδικών χαρών κ.α., στο πλαίσιο των αποφάσεων και των κατευθύνσεων του υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, αναστέλλεται η λειτουργία δημοτικών γυμναστηρίων, κολυμβητηρίων, ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, Ακαδημιών εκμάθησης αθλημάτων του ΟΠΑΝΔΑ και των παιδικών χαρών. Εξαιρούνται τα γήπεδα τένις και το Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας, τα οποία θα λειτουργούν μόνο για ατομική προπόνηση, χωρίς προπονητή και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία του Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», του Ψηφιακού Μουσείου Ακαδημίας Πλάτωνος, του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα», του Πολυχώρου «Άννα και Μαρία Καλουτά», του Κέντρου Τεχνών, του Δωδεκανησιακού Σπιτιού και της Δημοτικής Πινακοθήκης.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: