Αναστάτωση από φάρσα για βόμβα σε εμπορικό κέντρο

Συναγερμός σήμανε σήμερα από τηλεφώνημα για βόμβα σε γνωστό εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, μια ημέρα που πολύς κόσμος έχει ξεχυθεί στα ανοιχτά μαγαζιά για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ, άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στις 11 το πρωί της Κυριακής σε εφημερίδα και προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας στο εμπορικό κέντρο στο οποίο σήμερα Κυριακή, λόγω και των ανοιχτών καταστημάτων συρρέει πλήθος κόσμου.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, τηλεφωνώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είπε ότι θα γίνει «ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού στις 12:20 στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα».

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έγινε έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr υπεύθυνος του εμπορικού κέντρου η αστυνομία έφτασε άμεσα στο εκπτωτικό χωριό και προχώρησε στις απαραίτητες έρευνες για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου, ευτυχώς δίχως κάποιο εύρημα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγα λεπτά πριν τη μια το μεσημέρι, ο «ναός του shopping» συνεχίζει να σφίζει από κόσμο που στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων, κάνει τα ψώνια του ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο χώρο μας. Πραγματοποίησε έρευνα χωρίς να εκκενωθεί το εκπτωτικό κέντρο. Το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα. Ο κόσμος συνεχίζει κανονικά τις αγορές του. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να έρθει σήμερα για να γιορτάσει μαζί μας και να περάσει καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά υπεύθυνη του εμπορικού κέντρου.

Για την αποφυγή πανικού δεν εκκενώθηκε το εκπτωτικό χωριό και τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: