Υλικά για 6 άτομα
- 4 αχλάδια
- 250 γραμμάρια ζάχαρη
- 4 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γραμμάρια πρόβειο και κατσικίσιο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 85 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου, συν 1 κ.τ.γ για το ταψί
- 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γραμμάρια αμύγδαλα, με τη φλούδα, τριμμένα σε σκόνη
- 40 γραμμάρια κορν φλάουρ
- ¼ κ.γ. χονδρό θαλασσινό αλάτι
- 10 σταγόνες εσάνς βατόμουρου
- ¼ κούπα μέλι
syntages