Αναπνεύστε καθαρό αέρα με την τεχνολογία Advanced Air Cleaner  στο εσωτερικό των νέων Volvo

Η Volvo Cars θέτει αυστηρές προδιαγραφές στους προμηθευτές της με στόχο να εξαλειφθεί η παραγωγή και η εκπομπή οσμών από εξαρτήματα και υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Πρώτη στον κόσμο, έχει παρουσιάσει μία premium τεχνολογία για την ποιότητα του αέρα στα αυτοκίνητά της, δίνοντας στους οδηγούς Volvo τη δυνατότητα να αναπνέουν καθαρό και υγιεινό αέρα μέσα στα αυτοκίνητά τους, αλλά και να καθαρίζουν τον αέρα της καμπίνας πριν από τη διαδρομή τους.


Volvo Cars Advanced Air Cleaner

Volvo Cars Advanced Air Cleaner

Η νέα προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού αέρα της εταιρείας, Advanced Air Cleaner, περιλαμβάνει αισθητήρα που μετρά το επίπεδο σωματιδίων PM2.5 μέσα στην καμπίνα. Πρόκειται για χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει σήμερα καμία άλλη εταιρεία αυτοκινήτων στην αγορά. Η μέτρηση των μικροσκοπικών αιωρούμενων σωματιδίων PM2.5 είναι ένα ευρέως διαδεδομένο μέτρο για την ποιότητα του αέρα. Σε όλο τον κόσμο, πολλές αστικές περιοχές επιβαρύνονται από αυξημένες συγκεντρώσεις PM2.5 που υπερβαίνουν τα συνιστώμενα όρια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάτι που υπογραμμίζει την ανάγκη να μειωθεί η επίπτωσή τους.

Διαθέσιμη από την περασμένη άνοιξη σε όλα τα μοντέλα Volvo των σειρών 90 και 60 που βασίζονται στην πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture), η λειτουργία Advanced Air Cleaner ελαχιστοποιεί τα μικροσκοπικά σωματίδια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιώντας φίλτρο συνθετικών ινών και ιονισμό, συγκρατεί έως και 95% των σωματιδίων PM2.5 έξω από την καμπίνα.

Η τεχνολογία βελτιστοποιεί την ποιότητα του αέρα μέσα στο αυτοκίνητο, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία που συνδέονται με τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και τα αιωρούμενα σωματίδια. Ο υγιεινός φρέσκος αέρας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συντελεί επίσης σε ασφαλέστερη οδήγηση, καθώς βοηθά τον οδηγό να παραμένει συγκεντρωμένος.

Αναπνεύστε καθαρό αέρα με την τεχνολογία Advanced Air Cleaner  στο εσωτερικό των νέων Volvo gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: