Ανάληψη ευθύνης για τα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ: Τα ΜΑΤ θα αναγκαστούν να γυρίσουν στη ΓΑΔΑ με ροζ στολή


Το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου λίγο μετά τα έντονα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για τα όσα έγιναν.

Με κείμενο που ανέβηκε σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ομάδα που υπογράφει απλά ως «Αναρχικοί/ες» αναφέρουν τι έκαναν έξω από την ΑΣΟΕΕ, καταλήγοντας ότι «Το ροζ είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα. Ελπίζουμε να αρέσει εξίσου και στους ματατζήδες μιας που θα αναγκαστούν να γυρίσουν στη ΓΑΔΑ με ροζ στολή».

Στην ίδια ανακοίνωση ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες οι καταπιεσμένοι της Χιλής έχουν ξεχυθεί και καταλάβει τους δρόμους της χώρας, πραγματοποιώντας πολύμορφες επιθέσεις σε μονάδες καταστολής, κρατικές δομές και επιχειρήσεις. Η απάντηση του κράτους στις εξεγερτικές τους διαθέσεις αν και περιείχε δεκάδες θανάτους και βιασμούς, χιλιάδες τραυματισμένους και συλληφθέντες δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να πτοήσει το μένος των εξεγερμένων».

Η ανακοίνωση τους κατέληξε: «Ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστεί η αλληλεγγύη είναι η πραγματοποίηση επιθετικών δράσεων. Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε μακροσκελείς αναλύσεις επί αναλύσεων. Έτσι κι αλλιώς ακούμε τους συντρόφους μας από μακριά να οργανώνονται και να επιτίθενται. Δεν θα πούμε λέξη παραπάνω. Αφήνουμε αυτούς και τις φωτιές τους να μιλήσουν και για μας».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: