Ανακάλυψε ότι ο πρώην της ζούσε κρυφά στην σοφίτα όταν είδε το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, όπου μία μητέρα ζούσε επί δύο εβδομάδες στην ίδια στέγη με τον πρώην της χωρίς να το γνωρίζει, καθώς ο άνδρας είχε εγκατασταθεί κρυφά στην σοφίτα.

Η κοπέλα, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, έβλεπε επί κάποιες ημέρες σημάδια που υπονοούσαν την ύπαρξη κάποιου ξένου στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο να δώσει αρχικά κάποια ιδιαίτερη σημασία. Όταν βρήκε μία κουβέρτα σε διαφορετική θέση από αυτή που την είχε αφήσει, άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει…

Αυτό όμως που την έκανε να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται μέσα στο σπίτι της ήταν ότι βρήκε το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο. Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ούτε η ίδια, ούτε η κόρη της. Έτσι, το μυαλό της πήγε στον πρώην της, για τον οποίο είχαν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα.

Η γυναίκα δίσταζε να καλέσει την αστυνομία, φοβούμενη την αντίδραση τους όταν θα τους έλεγε για την κουβέρτα και το σηκωμένο καπάκι της τουαλέτας.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιό της και ανέβηκε να δει τι είχε γίνει, θεωρώντας πως ήταν από την γάτα της. Τότε, είδε μπροστά της τον Κάρι Κοκούζι, ο οποίος κατευθείαν την έπιασε από το πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να βγει έξω από το σπίτι ζητώντας από τους γείτονες να φωνάξουν την αστυνομία. Ένα περιπολικό έφτασε άμεσα εκεί και βρήκε τον 31χρονο κρυμμένο στο σπίτι.

Ο Κοκούζι προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντας πως δεν είχε που να μείνει και τις δύο τελευταίες εβδομάδες αναγκάστηκε να καταφύγει σε αυτή την λύση.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: