Αναδημιούργησε την Φωτογραφία που είχε Βγάλει με τον Γιο του πριν από 20 Χρόνια. Το Αποτέλεσμα, θα σας Σοκάρει

Ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο είναι εύκολο όταν κοιτάτε φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία. Οι άνθρωποι κάποιες φορές τραβούν εκ νέου οικογενειακές φωτογραφίες όταν μεγαλώσουν όλοι και τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ξεκαρδιστικά.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Όταν δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, το γέλιο είναι εγγυημένο. Αυτό σκέφτηκε ο Τάιλερ Γουόκερ, όταν βρήκε μια φωτογραφία του είκοσι χρόνια πριν, όταν ήταν μικρό παιδί παίζοντας στο μπάνιο με τον μπαμπά του.

Όταν ο ίδιος και ο μπαμπάς του ξαναέβγαλαν τη φωτογραφία γυμνοί στο μπάνιο, ο Τάιλερ πίστευε ότι ήταν τόσο αστείο που έπρεπε να τη δημοσιεύσει στο Facebook. Αλλά αρκετοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν από αυτή:

Πολλοί άνθρωποι τη βρήκαν «αηδιαστική» και το έκαναν γνωστό στον Tyler στα σχόλια τους. Αλλά μεταξύ των χιλιάδων αντιδράσεων υπήρχαν και πολλά θετικές, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που επεσήμαναν ότι δεν πρέπει να συσχετίζουν το γuμνό με το σeξ, όταν το περιεχόμενο είναι προφανώς μη σeξουαλικό – και ότι ο πατέρας φοράει σορτς! Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: Hefty

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: