Αν σας φαινόταν «λίγο» το One Night Stand… τώρα υπάρχει και χειρότερο: το Half Night Stand!

Και εκεί που μας έκανε εντύπωση πως μερικοί άνθρωποι περνάνε ένα βράδυ ξέφρενου σ εξ και μετά… ο καθένας σπίτι του, τώρα ήρθε μια νέα μόδα να μας ξαφνιάσει ακόμα περισσότερο… και «ακούει» στο όνομα Half Night Stand!

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σ εξ.

Η διαφορά του, όμως, είναι πως δεν υπάρχει ολοκλήρωση της πράξης και αυτό γιατί εκείνος είτε δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος, είτε παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία είτε απλά δεν ικανοποιεί τη γυναίκα.

Τότε εκείνη ως φίλη του Half Night Stand τον διώχνει ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την… αποστολή του, αλλά και για να μην νιώσει την αμηχανία της επόμενης ημέρας.

Όπως και να σας φαίνεται, τα στατιστικά δείχνουν την ραγδαία αύξησή του, με τις γυναίκες να φέρονται με αυτόν τον τρόπο, πέρα από τους παραπάνω λόγους, για να πάρουν εκδίκηση για κάποιον πρώην τους ή για κάποιον που τις πλήγωσε.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι το 2014, σε άρθρο του το περιοδικό Rolling Stone σημείωνε πως οι γυναίκες απολαμβάνουν και ικανοποιούνται περισσότερο στο σeξ μέσα στη σχέση, επειδή αισθάνονται άβολα να εξηγήσουν σε έναν άγνωστο τι ακριβώς θέλουν.

star.gr

typosthes.gr-Paraxena

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: